Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferencija o energetskoj i vodnoj efikasnosti usluga vodosnabdijevanja u prekograničnom području između Bosne i Hercegovine i Crne Gore

22/10/2020 @ 9:00 - 23/10/2020 @ 12:30

Konferencija o energetskoj i vodnoj efikasnosti usluga vodosnabdijevanja u prekograničnom području između Bosne i Hercegovine i Crne Gore je prva od ukupno tri planirane konferencije koje za cilj imaju promociju EU standarda, politika i praksi za povećanje vodne i energetske efikasnosti u sektoru vodosnabdijevanja u prekograničnom području između BiH i CG.

Prvi dan konferencije posvećen je upoznavanju učesnika sa projektom, planiranim aktivnostima i očekivanim rezultatima; promociji dobrog upravljanja institucija iz BiH i CG za resursno efikasniji sektor te provedbi standardnih operativnih procedura u vodovodnim preduzećima. Drugi dan konferencije se fokusira na studije slučaja primjene načela i principa resursne efikasnosti u vodovodnim preduzećima.

Na konferenciji se očekuje učešće predstavnika javnih vodovodnih preduzeća, predstavnika njihovih osnivača (općina i gradova) u prekograničnom području BiH – CG, ministarstava za resore vodoprivrede, energetike i zaštite okoliša, fondova za zaštitu okoliša/energetsku efikasnost, agencija za vode, saveza općina i gradova, asocijacija vodovodnih preduzeća, finansijskih institucija, konsultantskih kompanija, nevladinih udruženja, agencija za razvoj i saradnju te drugih relevantnih interesnih strana iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Konferencija se održava preko Zoom platforme 22. i 23. oktobra 2020. godine preko Zoom platforme. Registrovati se možete preko sljedećeg linka: https://zoom.us/webinar/register/WN_bH8cQZYtReSL7QKG6N-j5Q

Details

Start:
22/10/2020 @ 9:00
End:
23/10/2020 @ 12:30
https://zoom.us/webinar/register/WN_bH8cQZYtReSL7QKG6N-j5Q

©2023 Akcija za povećanje energetske i vodne efikasnosti usluga vodosnabdijevanja. Sva prava zadržana.

Ova stranica je urađena i održava se uz pomoć Evropske unije.
Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost partnera koji implementiraju projekt i nužno ne predstavlja stanovišta Evropske unije.

Log in with your credentials

Forgot your details?