Korak 1: Na stranici https://efikasnostvodovoda.com/online-forum/ prikazane su postojeće teme na koje možete ostaviti svoj komentar na vrlo jednostavan način. Za temu koja vas zanima pritisnite “Pročitaj više” nakon što se tema otvara u cjelosti.

 

 

Korak 2: Nakon što ste otvorili temu, možete dati svoj komentar ili odgovor na postavljeno pitanje. Unesite svoje ime i e-mail adresu (adresa neće biti objavljena javno). Nakon toga u praznom polju ispod napišite komentar. Ukoliko želite da dobivate obavještenja o odgovorima na temu u kojoj ste učestvovali, označite kvadratić pored “Obavijesti me o odgovorima na temu putem emaila”. Nakon toga pritisnite na dugme “POTVRDI” koje se nalazi u donjem desnom uglu. Nakon što vaš komentar bude odobren od strane administratora, isti će biti javno prikazan.

Korak 1: Na stranici https://efikasnostvodovoda.com/online-forum/ možete kreirati novu temu na vrlo jednostavan način. U gornjem desnom uglu pritisnite na “Akcija za povećanje energetske i vodne efikasnosti”.

 

 

Korak 2: Nakon što ste otvorili prozor za kreiranje nove teme potrebno je da unesete svoje ime i e-mail adresu (adresa neće biti objavljena javno).

Nakon toga u polje “Naslov teme (maximalan broj karaktera)” napišite naslov teme. Kada ste unijeli naslov vaše teme, u polju ispod unijet ćete detaljniji opis vezanu za vašu temu (npr. pitanje ili dobru praksu koju želite podijeliti sa ostalima). Ukoliko želite da dobivate obavještenja o odgovorima na temu u kojoj ste učestvovali, označite kvadratić pored “Obavijesti me o odgovorima na temu putem emaila”. Potom pritisnite dugme “POTVRDI” koje se nalazi u donjem desnom uglu. Nakon što vaša tema bude odobrena od strane administratora, ista će biti javno prikazana.

©2024 Akcija za povećanje energetske i vodne efikasnosti usluga vodosnabdijevanja. Sva prava zadržana.

Ova stranica je urađena i održava se uz pomoć Evropske unije.
Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost partnera koji implementiraju projekt i nužno ne predstavlja stanovišta Evropske unije.

Log in with your credentials

Forgot your details?